Concert pascal
MOPAN Suceava

Așa cum era de așteptat, CSU din Suceava a câștigat fără probleme disputa cu CSU Galați din cadrul etapei a XV-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin. Din păcate, doar suporterii adevărați au fost prezenți sâmbătă, 29 februarie, în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava, mai ales că o astfel de întâlnire , în această zi, poate avea loc doar o dată la patru ani.

Oaspeții s-au luptat bine în prima repriză și au ținut piept elevilor antrenorului Adrian Chiruț, diferența la pauză fiind de doar cinci goluri, scor 17-12. Un lucru deosebit a fost prezența în premieră în echipa de seniori a CSU din Suceava a tânărului Roșu, un juniori de mare perspectivă.

În repriza a doua, sucevenii i-au luat mai tare pe gălățeni și diferența pa tabela de marcaj a crescut. Ajutată și de intervențiile de excepție ale portarilor Duman și Iulian Andrei, CSU din Suceava a câștigat partida cu CSU Galați cu 32-20. Rezultatul putea fin 33-20, dar tânărul Roșu a văzut ”roșu” în fața ochilor și a ratat lovitura de la 7 metri acordată pentru gazde în ultima secundă.

CSU din Suceava: Duman, Iulian Andrei – Leordean (1), Roșu (3), Furak (8), Popia (3), Mihalcea (2), Maxim Oancea (2), Alupoaie (1), Cozorici (2), Loic (4), Kobzii (5), Lupu, Tofănel, Barb, Majic (1).

CSU din Suceava păstrează prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu Magnum Botoșani, care va câștiga fără dubii la Târgoviște. Pentru echipele din eșalonul doi al handbalului românesc urmează două săptămâni de pauză până la următoarele partide care vor avea loc pe 15 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava