Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a Ligii Zimbrilor, în sala ”Dumitru Bernicu”, proaspăt recondiționată, CSU din Suceava a primit vizita campioanei României, Dinamo București. În fața unui public entuziast, handbaliștii suceveni s-au ridicat de mai multe ori la nivelul adversarilor lor. Sinceri să fim, cred că formația bucureșteană a fost cea mai bună formația care a pășit în sala din complexul LPS. Cu o talie deosebită și un antrenor, Xavi Pascual, de top, gruparea oaspete a arătat grozav.

În pofida acestui fapt, handbaliștii suceveni au demonstrat că au valoare și merită să evolueze în primul eșalon valoric. Gazdele au făcut mare risipă de efort, dacă ne gândim totuși că doar cu două zile înainte, au jucat pe un teren ”complicat”, la Baia Mare. Chiar dacă au pierdut în fața campioanei Dinamo București, handbaliștii pregătiți de profesorul Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei și au ridicat de mai multe ori sala în picioare. Au fost prezenți în tribune suporterii adevărați care vin meci de meci, dar și figurei noi care au profitat de faptul că partida a fost televizată. Sperăm ca și la celelalte jocuri ale celor de la CSU din Suceava sala să fie arhiplină.

CSU din Suceava: Paul Simulescu, Darius Makaria – Csog Vencel (5), Pavel Loic (4), Alex Dascălu (4), Irakli Kbilashvili (3), Daniel Stanciu (3), Alex Bologa (3), Adrian Tîrzioru (3), Claudiu Lăzurcă (3), Cosmin Lupu (2), Leonard Ștefan (2), Răzvan Gavriloaia, Elod Szasz, Adrian Urdă, Cătălin Zarițchi.

Dinamo București: Alex Bucătaru, Saeid Heidaridad – Valentin Ghionea (6), Viachaslau Bokhan, Ali Zein (4), Lazar Kukic (4), Stanislav Kasparek (3), Ante Kuduz (4), Andrii Akimenko (3), Robert Militaru (2), Javier Humet (2), Dan Racoțea (1), Alex Pascual (1), Octavian Bizău (1), Shebib Mamdouh (1), Cedric Sorhaindo.

În etapa a III-a a Ligii Naționale, CSU din Suceava va evolua duminică, 11 septembrie, pe terenul celor de la CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava