Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai scurtă vacanță de iarnă a unor sportivi suceveni a fost cea a handbaliștilor de la CSU din Suceava. Jucătorii pregătiți de Adrian Chiruț au revenit chiar de azi la antrenamente.

Pentru ei urmează 10 zile de antrenamente neplăcute, cele fizice, pentru ca apoi ei să joace mai multe meciuri amicale până la debutul oficial care va avea loc pe 2 februarie. În prima etapă a celui de-al doilea tur de campionat, CSU din Suceava va evolua pe terenul celor de la Poli Iași.

După perioada de reacomodare la efort și de ”șpan”, cum se spune, formația suceveană va juca două partide de pregătire cu CSM Vaslui în zile de 17 și 18 ianuarie. Apoi, începând cu 23 ianuarie, CSU din Suceava va participa la un turneu la Baia Mare acolo unde alături de Minaur vor mai veni CSM Reșița și Potaissa Turda.

”Vom încerca să facem cât mai multe jocuri de pregătire în compania unor adversari puternici pentru a ne verifica potențialul. Probabil vom mai contracta încă unul sau două jocuri amicale cu echipe dispuse să ne întâlnească.
Avem puține jocuri în campionat și avem nevoie de confruntări aprige pentru că ne așteaptă o parte a doua a sezonului foarte dificilă. Sper să ajungem la forma maximă pe final și să ne luptăm pentru promovarea în Liga Națională” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava