Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU Suceava a participat la sfârșitul săptămânii precedente la un puternic turneu de pregătire la Baia Mare, alături de trei formații din primul eșalon, este vorba de Potaissa Turda, CSM Reșița și gazdele de la Minaur. „Studenții” au înregistrat o înfrângere și un rezultat de egalitate, clasându-se la final pe locul al treilea.

În primul joc, formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat cu scorul de 23-37 în fața Potaissei Turda, formație clasată pe poziția secundă în Liga Națională, după ce ardelenii au condus la pauză cu 20-13.

CSU Suceava: Duman, Turturică – Juverdianu (4 goluri), Kobzii (4 goluri), Popia (3 goluri), Furak (3), Leordean (2), Pintilei (2), Loic (2), Majic (2), Barb (1), Tofănel, Cozorici, Sora și Popa.
În finala mică, sucevenii au remizat, 25-25 cu CSM Reșița, după un meci foarte echilibrat. La jumătatea disputei adversarii aveau avantaj de un gol, 11-10.

CSU Suceava:Duman (1 gol), Turturică – Leordean (6 goluri), Juverdianu (4), Popia (3), Kobzii (3), Loic (3), Furak (2), Tofănel (1), Pintilei (1), Majic (1), Cozorici, Alupoaiei, Popa, Barb si Sora.

Gazdele de la Minaur Baia Mare au dispus cu 43-24 de Potaissa Turda în finala mare, ocupând primul loc în ierarhia turneului.

Sucevenii vor susține primul joc oficial din 2020 în deplasare, pe data de 2 februarie, împotriva Politehnicii Iași. CSU ocupă primul loc în ierarhia Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte în fața celor de la Magnum Botoșani.

”A fost un turneu puternic în care ne-am verificat potențialul. Potaissa Turda a fost o nucă prea tare pentru noi, dar în meciul cu Reșița meritam să câștigăm. Vom mai juca două partide amicale miercuri și joi în compania echipei din Odorhei” a declarat antrenorul formației CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava