MOPAN Suceava

Federația Română de Handbal a lămurit definitiv, în ultima întâlnire a Consiliului de Administrație, problemele legate de campioanele din Ligile Naționale, atât la masculine, cât și la feminin și situația din Cupa României. A rămas, un pic neclar, modul de promovare în primul eșalon valoric, la masculin cel puțin, acolo unde vor mai accede două formații în condițiile în care nu va retrograda nimeni și Liga Zimbrilor va avea 16 echipe.
Un ”indiciu” furnizat de FRH a fost acela că promovarea se va disputa pe teren în urma unui tunrue în care vor participa opt formații, primele două clasate în cele patru serii de Divizie A. Din moment în care va fi un turneu de opt formații, logic ar fi să nu existe partide eliminatorii chiar din prima rundă, cum a fost o variantă anterioară. În mod normal se vor forma două grupe și primele două clasate în fiecare dintre ele se vor lupta pentru cele două locuri care permit accesul în Liga Națională.
”Campionatul s-a decalat foarte mult și perioada de pauză competițională a fost una foarte lungă. Din ce știm, avem timp de pregătire până la finele lunii iunie, când va avea loc turneul de promovare.
Deocamdată nu știm exact care sunt condițiile și limitele în ceea ce privește antrenamentele, dar suntem pregătiți să ne luptăm pentru promovare. Acesta este obiectivul fixat și ne vom lupta pentru el.
Datele problemei s-au schimbat major din cauza pandemiei și trebuie să ne gândim bine, împreună cu cei care ne susțin, ce va urma. În mod cert toată lumea își dorește promovarea și am arătat că vrem acest lucru. Turneul final va fi unul deosebit de dificil, mai ales că presupunem că vom face parte dintr-o grupă cu echipele din Alexandria, Odorhei și Sânicolau Mare.
Probleme vor fi, și normal cu partidele directe, pentru că adeversarii noștri sunt valoroși, dar și în cazul în care vom promova. Echipa noastră este una tânără și de perspectivă, dar mai are nevoie de consistență pentru primul eșalon valoric.
Nu este încă nimic fixat și noi suntem pregătiți pentru a lupta pentru promovarea în Liga Națională” a spus antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava