Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul de Administrație al FR de Handbal a decis să nu acorde titlurile în acest sezon în Ligile Naționale! Decizia a fost adoptată cu 11-5 la voturi. Hotărârea a fost unitară pentru feminin și masculin. Argumentul a fost că ambele competiții sunt organizate de aceeași entitate, Federația Română de Handbal.

Dinamo și SCM Rm. Vâlcea au terminat sezonul pe locul 1! „Clasamentul actual” vs „Model norvegian” s-a încheiat cu 9-7 la voturi. În cupele europene se va merge pe clasamentul actual, conform site-ului oficial al Federației României de Handbal, după criteriile intermediare (10-6 la voturi). Așadar, SCM Rm. Vâlcea merge direct în Liga Campionilor, în timp ce echipa CSM București va solicita wildcard.

La masculin, HC Dobrogea Sud Constanța rămâne pe locul 4, iar CSM București, pe locul 5, având în vedere că departajarea s-a făcut după criteriile intermediare.
Membrii Consiliului de Administrație au aprobat ca ediția 2019-2020 a Cupei României să se desfășoare în deschiderea anului competițional 2020-2021, dacă va fi posibil. Nu va mai avea însă nicio însemnătate pentru cupele europene, sezonul 2019-2020.

CSU din Suceava, echipa de pe locul I a seriei A a Diviziei A va avea șansa să lupte pentru accesul în primul eșalon valoric pe teren. Promovarea se va juca pe teren cu opt echipe, s-a decis cu 14-2 la voturi. Încă nu s-a stabilit o dată fixă și modalitatea de desfășurare. Competiția se va disputa după minimum o lună de la permiterea reluării antrenamentelor în sală. Varianta cea mai optimistă este finalul lunii iunie.

Membrii Consiliului de Administrație au decis în unanimitate să nu se retrogradeze din Ligile Naționale. Viitorul an competițional se va disputa cu 16 echipe la start, în ambele întreceri, feminin și

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava