Concert pascal
MOPAN Suceava

După mai multe săptămâni de suspans și incertitudini, Federația Română de Handbal a decis, în sfârșit, când va avea loc turneul de promovare în Liga Zimbrilor. Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație, turneul va avea loc în perioada 11-13 septembrie, la Sf. Gheorghe.
Adrian Chiruț, antrenorul echipei locale CSU Suceava, a salutat decizia federației de specialitate și spune că s-a intrat în linie dreaptă cu programul de pregătire pentru acest turneu extrem de important.
”Au fost săptămâni la rând în care nu s-a știut dacă se joacă sau nu se joacă. De altfel, au fost avansate și mai multe date privind desfășurarea turneului de promovare și acestea au picat rând pe rând. De acum, ne pregătim în liniște și cu foarte multă seriozitate pentru că în lipsa unor jocuri amicale ne este greu să știm la ce nivel ne aflăm. Totuși, eu sunt extrem de optimist și cred că valoarea lotului nostru va crea diferența și vom promova în Liga Zimbrilor”, a declarat Adrian Chiruț.
Trebuie spus că în cazul mult dorit în care vor obține biletele pentru primul eșalon valoric al handbalului masculin din România sucevenii vor juca primele trei etape ale campionatului tot în sistem turneu. Tot în cazul în care CSU va promova, ea va avea și echipă în eșalonul secund.
Pentru cele două locuri promovabile, la baraj se vor lupta patru formații, respectiv CSU Suceava, Magnum Botoșani, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau,
Trebuie precizat că CSU Suceava este creditată cu șanse mare de promovare pe prima scenă a handbalului românesc ca urmare a campaniei spectaculoase de transferuri efectuată în această vară, când au fost înregimentați nu mai puțin de zece jucători, este vorba de portarul Ştefan Grigoraș (29 de ani), pivotul macedonean Kostadin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascălu (23 de ani), interul dreapta Cătălin Fodorean (21 de ani), portarul Darius Makaria (27 de ani), internaționalul turc Baran Nalbantoglu (27 de ani), ucraineanul Sadovyi Viacheslav (30 de ani) și centrul Botond Balazs (23 de ani).

Sursa foto:www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava