Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultima ședință a Consiliului de Administrație a Federației Române de handbal a stabilit în mare ce se va întâmpla cu barajul de promovare în Liga Națională. Turneul se va disputa într-un sistem de două grupe a câte patru echipe, primele două clasate urmând să joace în semifinale, învingătoarele urmând să promoveze.

În acest moment s-a stabilit faptul că, CSU din Suceava va avea ca adversare în grupă echipele CSM Alexandria, Szekje Odoheiu Secuiesc și Unirea Sânicolau Mare. Pentru a ajunge în semifinale, formația pregătită de antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri la finalul jocurilor din grupă.

”Este bine de știut cât de cât ce avem de făcut. Știm adversarii din grupa noastră, foarte puternici și va trebui să ne mobilizăm exemplar. Cu cei din Odorhei am jucat două partide amicale și i-am văzut ce pot, iar cu cei din Alexandria am jucat în Cupa României.
La acest turneu de baraj vor putea participa toți jucătorii pe care-i avem acum în lot, deci și ultimele achiziții. Nu se știe data exactă la care va avea loc turneul de baraj, dar se pare că la începutul lunii viitoare ne vom putea relua antrenamentele în sală.
Până pe 15 iulie toate echipele care vor să particpe la turneul de baraj trebuie să se înscrie în competiție. Noi vrem și ne vom strădui și să fim cât mai bine pregătiți pentru a ne putea lupta pentru promovarea în Liga Națională.
Jucătorii noștri au mai făcut antrenamente de menținere în formă pe perioada de pauză cauzată de pandemia de Covid-19, dar acestea nu se pot compara cu pregătirea centralizată cu toată echipa. Suntem dornici să revenim în sală și vom face tot posibilul să fim în formă la momentul în care ne vom bate la barajul de promovare în primul eșalon valoric” a declarat antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava