Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin CSU din Suceava a realizat până acum șase transferuri în perspectiva noului sezon competițional al Ligii Zimbrilor. Este posibil ca în sala ”Dumitru Bernicu” să evolueze jucătorii: gruzinul Irakli Kbilashvili (centru), care a jucat în ultimul sezon la CSM Reșița, turcul Cemal Kutahya (inter dreapta), adus de la Beykoz Belediye Hentbol, Adrian Tîrzioru (inter stânga), ex CSM Bacău, Alin Roșu (extremă stângă), de la Steaua București, și Alexandru Bologa (centru, inter stânga) și Leonard Ștefan (pivot), care vin de la CSM Făgăraș.

Startul pregătirilor pentru ediția viitoare de campionat a primului eșalon valoric al handbalului românesc, va avea loc pe data de 12 iulie, la ora 11.00, la Liceul cu Program Sportiv.

Gruparea suceveană s-a despărțit în intersezon de 14 jucători, este vorba de portarul Radu Turturică, interii dreapta Viacheslav Sadovyi, Cătălin Fodorean și Robert Alupoaiei, interul stânga Maxim Oancea, centrii Alexandru Popia și Bogdan Cozorici, extrema dreaptă Andrei Olariu, extremele stânga Alin Câmpan și Cătălin Costea, pivoții Kostadin Petrov, Velibor Manjic, Bogdan Păunescu și Andi Tofănel.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj. Gruparea ardeleană a provocat o înfrângere neașteptată sucevenilor în turneul de menținere- promovare. Clujenilor le-au reușit toate combinațiile și aruncările, în timp ce sucevenii au greșit excesiv. După ce CSU din Suceava a învins pe CSM Bacău în duelul decisiv, clujenii au acuzat o combinație moldoveană. Deci oricum, primul meci de campionat pentru CSU din Suceava va avea o motivație deosebită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava