MOPAN Suceava

A doua echipă a clubului CSU din Suceava care evoluează în seria I a Diviziei A de handbal masculin a debutat în noul sezon competițional cu o victorie. Într-un meci disputat la începutul acestei săptămâni, CSU II din Suceava s-a impus în fața grupării Pietricica Neamț cu 38-25.

Prima repriză a fost una echilibrată, gazdele reușind să facă față grupării sucevene, scorul la pauză fiind favorabil oaspeților, 18-14. În partea secundă însă, pregătirea de excepție a formației pregătite de profesorul Vasile Boca a făcut diferența. În ultimele 10 minute echipa nemțeană s-a prăbușit practic și sucevenii s-au impus cu 38-25.

Echipa CSU din Suceava este alcătuită pe schelatul echipei de juniori II a clubului, campioană națională. Pentru CSU II din Suceava au marcat: Stanciuc (9), Zarițchi (8), Armanu (5), Grigore (4), Hreceniuc (3), Focșăneanu (2), Radu Codrin (1), Urdă (1), Moldoveanu (1) și Drăgoi (1).

”Am început mai timid jocul, dar din minutul 20 am preluat conducerea ostilităților. Gazdele au un mix între juniorii I de la LPS Piatra Neamț și foști jucători și pe final nu au mai ținut ritmul.

Ne așteaptă un meci interesant sâmbătă cu CSM Botoșani și sper să arătăm ce putem în fața unei echipe care a jucat în Liga Zimbrilor” a declarat antrenorul Vasile Boca.

În cadrul etapei a II-a seriei I a Diviziei A de handbal masculin în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava se va juca derbiul CSU II din Suceava – CSM Botoșani. Partida va avea loc sâmbătă, 25 septembrie de la ora 10.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava