MOPAN Suceava

Etapa a XXII-a a Diviziei A de handbal masculin a adus a patra victorie pentru CSU II Suceava. La capătul unui meci echilibrat şi aprig disputat, gruparea suceveană s-a impus cu 32-30, în faţa formaţiei CSM II Bucuresti.
Tinerii handbalişti pregătiţi de Iulian Dugan au avut parte de un start perfect de meci, iar după primele şase minute de joc conduceau pe tabela de marcaj cu scorul de 3-0. Oaspeţii au restabilit egalitatea la 4-4, iar până la jumătatea primei reprize cele două formaţii au mers cap la cap. Gazdele s-au desprins apoi la 9-7 şi 11-9, dar pe fondul ratărilor au intrat la pauză cu un handicap de un gol, scor 16-17.
CSM II Bucureşti a rămas la conducere până în minutul 39, după care a urmat o serie de cinci goluri consecutive din partea trupei lui Iulian Dugan, care a intrat în ultimul sfert de oră cu un avantaj de 26-22. Cu patru minute rămase din meci, bucureştenii s-au apropiat la 30-29, dar ultimul cuvânt a aparţinut gazdelor, care s-au impus în final cu 32-30 şi şi-au luat astfel revanşa după eşecul din tur.

CSU II Suceava: Duman, Manea – Preda (8 goluri), Aldica (5 goluri), Olariu (4 goluri), Marmeliuc (4 goluri), Alexa (4), Costea (3), Todică (1), Câmpan (1), Enescu (1), Bădeliţă (1), Marţuneac, Anghel şi Scorobohaci. Antrenor: Iulian Dugan.
Runda a XXII-a a Diviziei A a consemnat şi prima victorie în acest sezon competiţional pentru CS De la alpinism la turism Vicov Bucovina, învingătoare, pe teren propriu, cu 24-20, în faţa grupării CSU Târgovişte.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava