Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, CSU Suceava a disputat în sala Liceului cu Program Sportiv două partide amicale în compania echipei de Ligă Națională, CSM Focșani. Meciurile s-au dovedit a fi extrem de utile în condițiile în care echipa suceveană va avea primul joc oficial abia pe 17 aprilie și se pregătește pentru barajul de promovare în primul eșalon valoric.
În prima întâlnire dintre CSU Suceava și CSM Focșani, gazdele au evoluat bine pe parcursul primei reprize și au intrat în avantaj la cabine cu scorul de 18-12. Chiar dacă le-au lipsit câțiva jucători buni, oaspeții, cu Eros, Cadar, Gramatic sau Marocico, foști echipieri ai CSU Suceava în formație, au dat o replică ”tăioasă”, poate puțin prea aprigă pentru niște jocuri cu caracter amical. În pofida revenirii vrâncenilor din repriza a doua, CSU Suceava a câștigat clar primul meci de pregătire cu CSM Focșani, scor 41-34 (18-12).

În partea secundă a întâlnirii dintre CSU Suceava și CSM Focșani în formația suceveană a intrat și Adrian Târzioru, care va juca din sezonul viitor la gruparea pregătită de Răzvan Bernicu, ajutat de Adrian Chiruț. În formația suceveană a revenit și portarul Cristian Tcaciuc, refăcut după o accidentare în zona gâtului.

Meciul de sâmbătă dintre CSU Suceava și CSM Focșani a avut o desfășurare diferită decât a primei dispute dintre cele două grupări. Mult mai hotărâți, oaspeții, care vor juca în play-out-ul Ligii Naționale, au condus ostilitățile, însă din nou au fost preocupați mai mult de discuții inutile cu arbitri decât de joc. În pofida acestui fapt ei au avut mai mult inițiativa în timp ce gazdele au ratat din toate pozițiile. Din echipa suceveană la acestal doilea amical a lipsit L.Acatrinei, care a jucat în primul, alături de Rareș Bursuc, Vele și Olariu, toți trei accidentați. În aceste condiții, fără niciun stângaci pe postul de inter dreapta, antrenorul Răzvan Bernicu l-a folosit pe Adi Târzioru, jucător aflat în formă bună.

CSM Focșani a condus la pauză cu 14-13 gruparea suceveană, dar a cedat în partea secundă fiind învinsă cu 34-27.
Pentru CSU Suceava în partidele amicale cu CSM Focșani au evoluat Cristian Tcaciuc, Manea, Spiridon, L.Acatrinei, Velea, Costea, Aldica, I.Tcaciuc, Baican, Burlacu, Târzioru, Preda, Petrea, Oprea, Cristi Bursuc, Alexa.

”Au fost două meciuri foarte utile pentru noi. Mă bucur că nu s-a accidentat niciun jucător, chiar dacă disputele au fost aprige. Ne pregătim pentru partidele oficiale pe care le mai avem în sezonul regulat și ne gândim la barajul de promovare” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

”Cu siguranță că meciurile de baraj vor fi dificile pentru că vom avea ca adversară și o formație de Ligă Națională având în componență jucători obișnuiți cu presiunea. Ne aflăm în faza de strângere de informații despre posibilele noastre adversare și sper să prindem maximum de formă sportivă la turneul de baraj care va avea loc pe un teren neutru” a afirmat Adrian Chiruț.

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava