MOPAN Suceava

CSU Suceava joacă următorul meci oficial din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin abia joi, 22 martie, pe terenul formației Minaur Baia Mare. Pentru a-și ține jucătorii în ”priză” pentru acest final greu de campionat, tehnicienii suceveni au perfectat un amical în compania echipei CSȘM Bacău, liderul seriei I a Diviziei A.

Partida a avut loc la finele săptămânii trecute în sala „Dumitru Bernicu” de la LPS Suceava și s-a disputat pe durata a trei reprize, două normale de 30 minute fiecare și una pe durata a 10 minute. Sucevenii au reușit să se impună după două reprize cu scorul de 34–26, într-un meci test în care scorul de pe tabela de marcaj nu a contat foarte mult.

Antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei au rulat în teren tot lotul pe care l-au avut la dispoziție, acesta fiind unul din obiectivele fixate pentru această întâlnire. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu o echipă oaspete ce a profitat de greșelile individuale ale gazdelor, pe fondul unui joc al studenților în care concentrarea nu a ajus la cotele din meciurile oficiale, cu miză. La pauză, CSU Suceava a condus cu scorul de 17–14, în partea a doua distanțându-se decisiv, mai ales în ultimele 10 minute, iar după 60 de minute scorul a fost 34–26.

„A fost un meci și un antrenament foarte bun pentru noi și cred că și pentru echipa din Bacău. Am ținut să facem această partidă test deoarece pauza dintre etape era prea mare, mai ales acum pe final de retur și înaintea fazei a doua, când trebuie să fim tot timpul într-o formă sportivă foarte bună. Per total sunt mulțumit de evoluția echipei noastre, chiar dacă au mai apărut greșeli neforțate pe fondul relaxării normale, dintr-un meci fără miză. Jucătorii au punctat bine și la capitolul efort și mă bucur c-am rulat tot lotul și n-au apărut accidentări”, a explicat antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruț.

Tânărul jucător sucevean care a debutat pe prima scenă a handbalului masculin românesc în jocul cu CSM Făgăraș, Claudiu Lăzurcă, a reușit cinci goluri, din care două din 7 metri, el fiind la a doua prezență în teren pentru seniorii de la Suceava.

Claudiu Lăzurcă este încă junior II și evoluează pentru echipele de juniori I și II de la LPS Suceava, pregătite de antrenorii Răzvan Bernicu, respectiv Iulian Dugan.

În acest meci cu Știința Bacău, Universitatea a folosit portarii: C. Tcaciuc, Bobeică și Duman, dar și jucătorii Costea (4 goluri), Târzioru (4), Burlacu (3), Petrea (2), Sandu (2), Lăzurcă (5), Alexa (1), Dusan Sipka (2), Polocoșer (2), Olariu (3), Cotinghiu (2), Potera (3), Tofănel (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava