MOPAN Suceava

Conducerea echipei locale de handbal a câștigsat apelul la decizia FRH de a penaliza CSU Suceava cu un punct dupa meciul cu Știința Bacău,meci  disputat pe 8 decembrie, în prima etapă a returului Ligii Naționale. Acuzați de comisiile de specialitate ca au folosit la meciul respectiv un jucător în stare de suspendare, oficialii suceveni au depus un memoriu la Federație prin care au dovedit că jucătorul în cauză, Marius Bahan, avea drept de joc contra Bacaului.
“Memoriul nostru către Federație, la care am atașat și actele doveditoare că Bahan avea drept de joc la acea dată a fost corect. Noi am muncit pentru acel punct pus în joc și-l meritam. A fost o decizie justă și trebuie să facem tot posibilul ca pe lângă acesta , să mai adunăm” a afirmat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Sâmbătă, 25 ianuarie, CSU Suceava va primi în sala LPS vizita echipei Potaissa Turda, în primul joc official din 2014. Rămâne de văzut dacă foștii echipieri ai grupării sucevene, Adomnicăi, Bursuc sau Dediu vor avea câștig de cauză pentru clujeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava