MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute CSU Suceava a participat la un turneu organizat de CSM Sighișoara și dotat cu Cupa Cetății. La competiția handbalistică mureșeană au mai participat alături de gruparea pregătite de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Ioan Tcaciuc alte trei componente ale eșalonului secund, CSU Craiova, CSM Oradea și gazdele de la CSM Sighișoara.

Formația suceveană cu un cu totul alt look față de sezonul precedent a reușit să se impună la final câștigând toate cele trei partide disputate. Studenții suceveni au dispus cu 31-25 de CSM Oradea, cu 38-22 de CSU Craiova și cu 25-24 de CSM Sighișoara.

”Pentru noi a fost un turneu extrem de util pentru că am putut rula întreg lotul pe care l-am avut la dispoziție. Mai avem mult de muncit la capitolul omogenizare, dar suntem pe drumul cel bun.

Ne așteaptă un sezon competițional greu și sunt convins că va fi greu cu CSM Botoșani, acolo unde vom întâlni foștii notri veterani Ciubotariu, Șoldănescu și Adomnicăi, dar și cu CSU Galați, o echipă tânără și ambițioasă. Sper să ajungem la ce mai bună formă sportivă la turneu semifinal și final acolo unde putem să ne luptăm pentru promovarea în Liga Națională” a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

CSU Suceava a folosit la Cupa Cetății de la Sighișoara un lot alcătuit din următorii jucători: Andrei, Duman – Pintilei, Loik, Oancea, Popia, Kobzii, Cozorici, Barb, Urda, Alupoaie, Lăzurcă, Vizitiu, Lupu, Popa, Tofănel, Burbulea, Sora, Martin și Mihalcea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava