MOPAN Suceava

La finele săptmânii trecute, sala LPS din Suceava a găzduit meciurile din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Memorialului ”Mihai Mironiuc” la handbal masculin. La competiție au participat echipele CSSM Bacău, lotul național de juniori I al României și formația gazdă, CSU Suceava.
Tradiționalul turneu sucevean a fost câștigat de CSU Suceava care a terminat învingătoare în toate cele trei partide disputate. Gruparea suceveană a depășit clar, cum era și normal de altfel, lotul național de juniori I al României, scorurile celor două întâlniri fiind 44-27 și 43-29, pentru ca în cel mai echilibrat joc al competiției să treacă de CSSM Bacău cu 33-29.
În jocul cu una dintre principalele contracandidate la primele locuri în seria I a Diviziei A de handbal masculin, CSSM Bacău, CSU Suceava a evoluat bine pentru acest moment al pregătirilor arătând o pofta de joc deosebită. De remarcat în acest duel ascensiunea de formă și plusul de încredere al lui Gabriel Burlacu, jucător care a marcat nu mai puțin de 14 goluri, dar și revenirea de senzație în poarta sucevenilor a lui Vasile Tcaciuc. În acest moment CSU Suceava are un lot destul de complet și competitiv având cel puțin câte doi jucători pe fiecare post, singura ”gaură” fiind postul de inter dreapta.
În cel mai important meci al Memorialului ”Mihai Mironiuc”, cel cu CSSM Bacău pentru CSU Suceava au evoluat:
Spiridon, V.Tcaciuc – Burlacu (14), Petrea (4), Bursuc (3), Costea (3), Baican (2), Velea (2), Olariu (2), I.Tcaciuc (2), Vele (1), Alexa, Aldica.
CSSM Bacău: Tamaș, Freiwald, Bobeică – Juverdianu (9), Uruianu (6), Buinenko (5), Rață (3), Moisă (3), Dumitriu (2), Acatrinei (1), Ciubotariu, Câmpan, Liță, Gal, Popia.
”Pentru noi a fost un turneu foarte folositor pentru că am reușit să urmărim la lucru toți jucătorii pe care-i avem în lot. Suntem abia la începutul perioadei de pregătire tehnico-tactică și mai avem destul de lucrat la consolidarea relațiilor de joc. Deocamdată pot să spun că stăm bine la capitolul fizic, însă, așa cum am mai spus mai trebuie de muncit la omogenizarea echipei.
Suntem în discuții pentru aducerea la echipă a unui inter dreapta, un jucător de mână stângă și sper ca aceste discuții să se materializeze. Am întâlnit în aceste prime partide amicale ale presezonului competițional două formații bune, CSM Focșani 2007 și CSSM Bacău și ne-am ridicat la nivelul lor de joc.
Ne așteaptă un campionat dificil, dar sunt convins că avem potențialul de a ne lupat pentru primele trei locuri în clasament.
În această săptămână vom juca miercuri la Vaslui, pentru ca în week-end să evoluîm probabil la Bacău” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava