Concert pascal
MOPAN Suceava

Partea a doua a campionatului Ligii Naționale de handbal masculin debutează cu trei meciuri grele pentru CSU Suceava. În 26 ianuarie formația suceveană primește acasă revelația sezonului Potaissa Turda, pentru ca apoi pe 30 să joace în deplasare la Timișoara și pe 2 februarie în sala LPS cu CS Caraș Severin.
În aceste condiții, handbaliștii suceveni au fost nevoiți să scurteze vacanța de iarnă și chiar de pe 3 ianuarie să revină la antrenamente. Tot lotul pe care-l are la dispoziție antrenorul Răzvan Bernicu s-a prezentat la apel, doar Alin Roșu având un program special față de colegii săi pentru că nu este încă refăcut după accidentarea suferită.
”Reacomodarea la efort a fost foarte scurtă pentru că partidele oficiale ”bat la ușă”. În perioadă următoare vom combina antrenamentele fizice din sala de atletism a CSM cu cele cu mingea din sala LPS-ului. Vom încerca la finele acestei săptămâni să facem și un meci amical, nu știm încă ce adversar vom alege, pentru ca în perioada 16-18 ianuarie să participăm la un turneu de pregătire la Călărași, turneu la care ne vom întâlni cu formația gazdă CSM și cu Dinamo și Știința Bacău.
Avem trei meciuri foarte dificile în decurs de câteva zile chiar la început de an și trebuie să fim în formă. Mai avem de lucrat la capitolul omogenitateși va trebui să suplinim prin agresivitate și viteză plusul de experiență și forță al adversarilor noștri” a declarat la început de an 2014 antrenorul formației de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
La prima ”strigare” din 2014 a tehnicianului sucevean la antrenamente s-au prezentat: Spiridon, V.Tcaciuc, Ilii – portari, Ciubotariu, Roșu, Tîrzioru, Aldica, Petrea, Lețu, Burlacu, Mihai Sandu, Bahan, Rugaci, Eros, Neniță, Dumitraș, Panait, Olariu, I.Tcaciuc, Negrușeri – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava