MOPAN Suceava

CSU Suceava şi-a reluat pregătirile pentru sezonul competiţional 2015-2016, sezon în care echipa de handbal suceveană va evolua în Divizia A. La primul apel al antrenorului Răzvan Bernicu au răspuns prezent 11 jucători, alţi trei fiind învoiţi la primul antrenament al presezonului competiţional 2015-2016. De luni vor ajunge la pregătire şi Ioan Tcaciuc şi portarul Cristian Tcaciuc. Cel mai valoros jucător al CSU Suceava, Gabriel Burlacu va absenta o perioadă mai lungă pentru că se află într-un stagiu de pregătire centralizată cu lotul naţional de tineret al României, selecţionată care la finele acestei luni va participa la Campionatul Mondial.
La primul antrenament al universitarilor suceveni a fost prezent şi Gabriel Alin Velea, o extremă stânga venit de la Dunărea Călăraşi. Zilele următoare se va alătura lotului formaţiei CSU Suceava şi Denis Oprea, un pivot care a terminat junioratul la Moreni.
În această vară, echipa suceveană s-a despărţit de mai mulţi jucători, majoritatea ajunși la final de contract, începând cu portarul Marocico, cei trei jucători de origine sârbă, Davidovic, Trifkovic și Gavrilovic, dar şi Târzioru, Popovici, Eros și Mihai Sandu, ultimul ajungând la o înţelegere cu HC Vaslui,  echipă ce s-a despărţit în această vară de fostul jucător și antrenor al Universităţii, Leonard Bibirig.
Din lotul grupării CSU Suceava fac parte portarii Spiridon, Cristian Tcaciuc și Cristian Manea, pe extrema stângă, Petrea, Costea și Aldica, pe extrema dreaptă, Olariu și Preda, la linia de 9 metri, Burlacu, Bursuc, Roban, Iulian Alexa și Todică.
În luna august, oficialii echipei sucevene își doresc să organizeze a 10-a ediţie a memorialului „Mihai Mironiuc”, la care își doresc să aducă o echipă din Germania și una din Chișinău deocamdată.
“Vrem să facem o pregătire bună pentru noul sezon competiţional pentru a face o figură frumoasă în acest an. Nu avem un obiectiv clar pentru acest sezon competiţional, dar sunt convins că ne vom lupta pentru primele louri în clasament” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava