MOPAN Suceava

CSU Suceava şi-a reamintit gustul victoriei după sucesul din meciul contând pentru etapa a 11-a din Liga Naționale de handbal, când a trecut de Minaur Baia Mare. La final scorul a fost 26–22, gazdele demonstrând încă o dată ca în faţa propriilor supoteri sunt pe val.
Sucevenii și-au dorit mai mult victoria decât oaspeții și asta s-a văzut şi simţit. Elevii antrenorilor Adrian Chiruț şi Iulian Andreiau reușit să nu lăse spații adversarilor în atac, şi acest lucru s-a văzut.
Universitatea Suceava a început bine și după 9 minute conducea la 3 goluri diferenţă, ecart care s-a păstrat până la pauză, scor 13-10..
Încurajată de un public grozav, la aceleeaşi cote la fiecare meci, Universitatea Suceava a avut un început bun în partea a doua și după șapte minute a luat avantaj de 7 goluri, scor 18–11, grație golurilor marcate pe faza a doua și contraatac, dar și intervențiilor excelente ale tânărului portar Eduard Duman. Oaspeții au încercat să se apere avansat, dar sucevenii au găsit soluții mai de fiecare dată și s-au impus în final la o diferență de patru goluri.
„A fost un meci de care ne-am temut, mai ales că veneam după o periadă de secetă. A fost un meci bun și vreau să felicit băieții, cei ce s-au luptat și și-au dat seama de importanța acestor puncte. Mulțumesc și publicului ce ne-a susținut și ne-a ajutat enorm. Mai avem mult de muncă și puncte de strâns. Am mai avut victorii contra unor echipe puternice, după care a urmat o perioadă mai modestă și de aceea trebuie să vedem cu ne recuperăm și o vom lua de la capăt. Trebuie să vedem ce lipsuri avem și mă bucur că n-am avut parte de accidentări, capitol la care suferim. Cred că diferența s-a făcut în apărare, unde noi am încercat să fim cât mai mobili și să nu le oferim spații și cred că am reușit”, a explicat antrenorul Adrian Chiruț.

Etapa a 11-a
AHC Dobrogea Sud – Dunărea Călăraşi    21 – 20 (12 – 9)
CSM Bucureşti – CSM Făgăraş    35 – 30 (20 – 16)
Politehnica Iaşi – Potaissa Turda    28 – 33 (12 – 16)
Politehnica Timişoara – HC Odorhei    32 – 25 (13 – 12)
CSU Suceava – Minaur Baia Mare    26 – 22 (13 – 10)
HC Vaslui – Steaua Bucureşti        22 – 29 (14 – 11)
Dinamo Bucureşti – CSM Focşani (duminică, 19 noiembrie, ora 19.00)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava