Concert pascal
MOPAN Suceava

În cea de-a doua etapă a returului seriei A a Diviziei A de handbal masculin, față în față în sala LPS s-au aflat cele două reprezentante ale județului Suceava în această competiție, CSU și CS Vicov Bucovina. Gruparea gazdă, care pornea ca favorită din start, a câștigat în final cu 57-19 (28-10). Meciul a fost doar unul de ”rodaj” înaintea disputelor de importanță maximă care vor urma pentru CSU Suceava, cu HC Dobrogea Sud și mai ales, CSSM Bacău.

Pentru echipa pregătită de Răzvan Bernicu, aflată pe locul secund în clasament, cel mai important lucru la acest meci a fost verificarea potențialului tuturor jucătorilor și faptul că nu s-au mai înregistrat accidentări. De remarcat faptul că întâlnirea din cadrul seriei A a Diviziei A de handbal masculin din cele două formații reprezentând județul Suceava, a fost arbitrată de un cuplu de arbitri bucovinean 100%, Petrică Poenaru – Bogdan Bulină.

Poate că jocul din runda următoare de la Constanța cu liderul la zi HC Dobrogea Sud nu are o relevanță deosebită, formația de pe litoral neavând în mod normal adversari în această ediție a campionatului Diviziei A, însă disputa de acasă cu CSSM Bacău, decisivă pentru locul secund care aduce un adversar mai slab cotat la barajul de promovare în Liga Națională, este capital.

CSU Suceava: C.Tcaciuc, Manea – Preda (9), Burlacu (8), Velea (8), Baican (6), Vele (6), Acatrinei (6), Olariu (4), Alexa (3), Costea (3), C.Bursuc (1), R.Bursuc (1), Aldica (1), Oprea.
CS Vicov Bucovina: Nicolaievici, Svesica – Zubaș (7), Hrab (4), Babiuc (2), P.Carcea (2), Lucaci (2), Bădiliță (1), Munteanu (1), Vlădean, Hariton, Chifan, Rotariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava