MOPAN Suceava

Atmosferă frumoasă din nou în sala LPS la al doilea meci acasă pentru CSU Suceava. Dacă în primele trei runde handbaliştii suceveni nu s-au putut compara cu cei de la Ştiinţa Bacău, HC Odorhei sau Potaissa Turda, în disputa cu Poli Timişoara ei se puteau apropia, cumva de adversarii lor. Să nu omitem totuşi faptul că oaspeţii aveau o echipă mult mai experimentată cu jucători ca Timofte, Mrakic sau Petkovic.
Chiar dacă banăţenii au început mai bine întâlnirea din sala LPS, sucevenii au revenit graţie reuşitelor lui Târzioru şi a evoluţiei inspirate a portarului Spiridon. Gazdele au avut şi trei goluri pe tabela de marcaj, scor 8-5, aruncând practice în aer publicul present în tribune.
Timişorenii, cu Chikovani şi Halca în formă bună au revenit, au egalat şi profitând de lipsa de experienţă a sucevenilor au intrat la cabine cu avantaj de trei goluri, 16-13.
Partea secunda a debutat cu forcingul timişorenilor, gruzinul Chikovani fiind de neoprit. Diferenţa de scor a luat proporţii la un moment dat, oaspeţii conducând la un moment dat cu 19-14. Încurajaţi constant de spectatorii iubitori de handbal din Suceava şi nu numai de aici, “studenţii” suceveni nu au renunţat la luptă şi, cu portarul Vasile Tcaciuc şi Târzioru şi Sandu Mihai în zi bună s-au apropiat încet-încet de adversarii lor. Lucrurile au “explodat” pur şi simplu după ce elevii antrenorului Răzvan Bernicu au venit la doar un gol de bănăţeni, scor 24-25. În acest moment, nici bafta nu a mai ţinut, nici experienţa şi suflu nu i-a mai ajutat pe suceveni şi nici arbitrii nu i-au lăsat să “respire”. Chiar dacă au fost de patru ori la doar un gol în urma adversarilor lor, gazdele nu au izbutit să egaleze. Trebuie de spus aici că este destul de jenant faptul că arbitrii şi-au permis să dezavantajeze o echipă extrem de tânără şi aflată în reconstrucţie.
Deciziile brigăzii de arbitri gorjene Eremia – Drăgănescu i-au cam scos din sărite pe unii suporteri, unii reacţionând legitim, însă unii bine puţin cam exagerat. Scorul final al partidei CSU Suceava – Poli Timişoara a fost 27-31, dar el a fost mult mai strâns în realitate. Tinerii jucători suceveni au făcut tot posibilul, spre lauda lor, dar este dificil de ţinut pasul cu echipe complete, “împănate” cu handbalişti străini şi deosebit de experimentaţi. Cei care cunosc handbalul îşi dau seama că seama că este greu de rezistat la nivelul Ligii Naţionale cu sportivi puţini şi care în sezoanele precedente jucau doar câteva minute, chiar dacă ei încearcă să suplinească prin dăruire. Oricum, odată cu acumularea experienţei lucrurile se vor mai schimba.

CS Universitatea Suceava: Spiridon, V. Tcaciuc – Târzioru (8 goluri), Sandu (7 goluri), Roşu (5), Burlacu (3), Petrea (2), Dumitraş (1), Olariu (1), I. Tcaciuc şi Aldica.

Rezultate consemnate în etapa a IV-a:
Pandurii Tg.Jiu – Dinamo    24-25
CSU Suceava – Poli Timişoara    27-31
CSM Bucureşti – Potaissa Turda    19-27
HCM Constanţa – HC Odorhei    38-30
Partidele HCM Baia Mare – Ştiinţa Bacău şi Steaua – HC Caraş Severin s-au jucat ieri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava