Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de handbal masculin cu o victorie de prestigiu în fața echipei Poli Timișoara. Deși fără miză, meciul a fost deosebit de spectaculos și aprog disputat, handbaliștii suceveni meritând din plin ovațiile spectatorilor prezenți în tribune.

Cu centrul Fenici, jucător de clasă, la timonă și extrema Lasica în mare formă, bănățenii au dominat primele 30 de minute de joc. Gazdele s-au luptat cu adversarii lor dar au fost neinspirați și, bineînțeles au ratat, pe lângă alte situații bune și o aruncare de la 7 metri.

În repriza a doua, pe teren a intrat o echipă CSU Suceava cu altă față. Hotărâți să câștige, elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei au găsit cheia pentru lacătul apărării timișorene. Chiar dacă au ratat și câteva contraatacuri de pomină, Burlacu și Sipka parcă dorind să rupă barele, iar Petrea a dat cu ochii mari două pase direct la adversar, nimic nu a mai putut-o opri pe CSU Suceava să ofere publicului o victorie splendidă. Nu trebuie uitat aportul portarului Cristi Tcaciuc care a avut în partea secundă intervenții de excepție.

Pentru CSU Suceava urmează turneul play-out, care va fi unul foarte dur în pofida faptului că va porni cu cel mai mare punctaj în această fază a competiției, 18. Sucevenii au două puncte peste CSM Focșani și trei peste Steaua, ultimele două echipe, CSM Făgăraș și CSM Satu Mare având șanse mai mici la primele două locuri în clasamentul play-out. CSU Suceava va sta în prima rundă din play-out.

CSU Suceava: Cr.Tcaciuc, Drăghici – I.Tcaciuc, Olariu (1), Polocoșer (1), Costea (3), Petrea (1), Șoldănescu (2), Burlacu (1), Sipka (4), Alexa, Ciobotariu (3), Preda (2), Târzioru (5), Baican (7).

Rezultate înregistrate în etapa a XXVI-a:
Dinamo – Steaua 24-29
Dunărea Călărași – Potaissa Turda 27-27
HC Dobrogea Sud – CSM București 23-24
CSU Suceava – Poli Timișoara 30-27
HC Vaslui – CSM Satu Mare 26-23
HC Odorhei – CSM Focșani 33-26
CSM Făgăraș a stat în această ultimă etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava