Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a disputat un meci de pregătire, înaintea jocului official de campionat cu Pandurii Târgu Jiu, pe terenul vicecampioanei României, Ştiinţa Bacău. La finele celor 60 de minute de joc, formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 41-30 (17-17). Cei mai buni marcatori ai echipei sucevene au fost Trifkovic şi Davidovic, cu câte şapte goluri marcate.
Handbaliştii suceveni au început foarte bine meciul şi s-au distanţat în debutul întâlnirii la patru goluri, scor 6-2. Treptat, gazdele au echilibrat jocul, iar pauza a găsit cele două formaţii la egalitate, scor 17-17. Soarta meciului a fost decisă în startul reprizei secunde, când băcăuanii au luat un avans de 5 goluri. Antrenorii Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu au rulat apoi tot lotul, iar Ştiinţa Bacău s-a impus în final cu scorul de 41-30.
“Am vrut să facem un meci de pregătire pentru a intra în ritm înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu. A fost un joc bun, în care am încercat să folosim toţi jucătorii pe care-I avem la dispoziţie.A revenit în cu această ocazie şi IonTcaciuc care se află încă în recuperări. A fost foarte bine că nu au apărut noi accidentări pentru că ne dorim ca toţi jucătorii să fie valizi pentru partida cu Pandurii Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.
CSU Suceava: V. Tcaciuc, Spiridon, Manea – Trifkovic (7 goluri), Davidovic (7), Gavrilovic (5), Sandu (4), Bursuc (2), Costea (2), Beleaev (2), Robanu (1), Alexa.
Formaţia suceveană nu a mizat în meciul de la Bacău pe şase jucători. Popovici a acuzat o uşoara problemă medicală, Petrea, Eros, Preda şi Tîrzioru sunt accidentaţi, iar Burlacu este plecat în cantonament cu Echipa Naţională de tineret a României. De cealaltă parte, din lotul băcăuanilor au lipst cei patru handbalişti convocaţi la echipele naţionale, Iancu, Tokic, Johannson şi Pinnonen, dar şi Alonso, care este accidentat.
Handbaliştii suceveni reiau meciurile oficiale pe data de 8 noiembrie, cand vor primi pe teren propriu, de la ora 17.00, vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava