MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, profitând de pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale, CSU Suceava a decis să joace un meci amical adevărat în compania vicecampioanei, Știința Bacău. Partida a fist aprig disputată, însă deloc prietenească, în prima repriză dictându-se na mai puțin de șapte eliminări și gazdele marcând 7 din cele 11 goluri din aruncări de la 7 metri!
Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au fost la cârma întâlnirii pe tot parcursul primei reprize când au condus aproape în permanență pe tabela de marcaj. Din păcate ei nu au avut nicio șansă în fața arbitrilor care au acordat băcăuanilor nu mai puțin de 7 aruncări de pedeapsă. Scorul la pauză a fost 12-11 în favoarea sucevenilor, după cum se poate observa, adversarii lor înscriind în primele 30 de minute doar de 4 ori din acțiune.
În repriza secundă Știința Bacău, care a evoluat fără jucătorii prezenți la lotul național, s-a distanțat și s-a impus cu 32-23.
CSU Suceava: V.Tcaciuc, Spiridon, Ilii – Bahan (5), Roșu (4), Panait (4), Tîrzioru (3), Ciubotariu (2), Neniță (1), Eros (1), Lăzurcă (1), Dumitraș (1), Lețu (1), Petrea (1), Negrușeri.
Știința Bacău: Grigoraș, Erhan – Bondar (10), Da Silva (6), M.Bujor (3), Zacaciurin (3), Carali (2), Rusija (2), Cotinghiu (2), G.Bujor (2), Celestin (1), Păunică (1), Tărâță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava