MOPAN Suceava

CSU Suceava a ratat şansa de a urca pe primul loc în play-out-ul pentru menţinerea în Liga Naţionala, dupa ce a luat o bătaie zdravănă, cu scorul de 27-39, pe terenul Stelei Bucuresti, într-un meci disputat în cadrul etapei a III-a.
Gruparea bucureşteana a început mai bine întâlnirea de la Chiajna, marcând primele două goluri. Replica universitarilor nu s-a lasat mult aşteptată, Olariu egalând scorul de pe tabela la 5-5, dupa un contraatac purtat în minutul 10.
Trupa antrenată de Adi Chirut a intrat însă în criză de idei, iar Steaua s-a distanţat la cinci goluri în minutul 18, scor 11-6, în pofida unui time-out care a încercat să taie elanul gazdelor. Chiar dacă Drăghici a parat o aruncare de la 7 metri, în urma căreia formaţia suceveană s-a apropiat la 12-10, bucureştenii şi-au mărit avantajul pe finalul primei reprize, pauza consemnând 18-12.
Handbaliştii suceveni au continuat să se întreaca în greşeli în repriza a doua, iar Steaua a profitat şi a tranşat practic soarta celor trei puncte în primele şapte minute de la reluarea jocului, la finalul carora s-a distanţat la nouă lungimi pe tabela, scor 22-13. Cristi Tcaciuc a înscris din poarta în poarta pentru 22-16, dar sârbul Konstandinovic a refăcut ecartul în minutul 46, scor 27-18. În ultimul sfert de ora, diferenţa de pe tabela de marcaj a luat proporţii, Steaua reuşind să se impună în final la 12 goluri, scor 39-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc (1 gol), Drăghici, Duman – Baican (5 goluri), Burlacu (5 goluri), Olariu (4 goluri), Puljizovic (3 goluri), Ciubotariu (2), Mitrea (2), Costea (2), Sipka (1), Tîrzioru (1), Şoldanescu (1), Petrea, Preda şi I. Tcaciuc.
În celalalt meci din play-out CSM Fagaras a învins pe teren propriu, scor 24-23, pe CSM Satu Mare. În următoarea rundă din play-out, CSU Suceava va primi miercurea viitoare, pe teren propriu, vizita celor de la CSM Făgăraş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava