MOPAN Suceava

În primul tur al Cupei României la handbal masculin, CSU Suceava a întâlnit revelaţia actualului sezon competiţional al Ligii Naţionale, Potaissa Turda. Sucevenii nu au jucat deloc rău şi au pierdut în faţa ocupantei locului second în clasament la două goluri diferenţă, scor final Potaissa Turda – CSU Suceava 32-30 (15-12).
Clujenii au fost la cârma jocului tot meciul, în repriza secundă conducând şi cu pot goluri diferenţă. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu şi-au făcut jocul lor, nu au cedat şi au dat o replică consisitentă adversarei lor. Cei mai buni marcatori ai celor două formaţii au fost Dediu (Potaissa Turda) cu 11 goluri şi Panait (CSU Suceava) cu 6 goluri.
Declaraţii după meci:
Flaviu Sâsâeac, președinte Potaissa Turda: „Suceava a tratat foarte serios meciul. A făcut un meci bun cu Tg. Jiu, i-am tratat ca atare, nu ne-am dorit să ne facem viața grea. De la 29-21, am putut rula întreg lotul, pentru a ne conserva forțele. Felicit băieții pentru victorie, pentru atitudinea de care au dat dovadă, n-am avut nici emoții, nici accidentări nedorite. Cu Constanța nu avem nimic de pierdut, ar fi frumos să fie un meci care să răstoarne tradiția, pentru că nu i-am învins până acum. Cu HCM, poți pierde la 10 goluri, dar îi poți prinde într-o zi nefastă. E cea mai bună echipă din campionat, e cu un nivel peste restul echipelor. Îi avem accidentați pe Raul Marian și Răzvan Pavel, în rest toată lumea este aptă.”
Răzvan Bernicu, antrenor CSU Suceava: „A fost un meci bun făcut de noi, în care am întâlnit un adversar mai experimentat. Am avut momente pozitive în joc, suntem pe drumul cel bun, rămâne să confirmăm asta și în play-out.”

Potaissa Turda-CSU Suceava 32-30 (15-12)
Potaissa Turda: Dediu 11 goluri, Cîmpan 8, Ignat 3, Adomnicăi 3, Bursuc 2, Rogoz 1, Ștef 1, Alisie 1, Lazăr 1, Savic 1
CSU Suceava: Panait 6 goluri, Eros 5, Sandu 4, Târzioru 3, Bahan 3, Petrea 2, Tcaciuc I. 2, Ciubotariu 2, Neniţă 1, Roșu 1, Negrușeri 1.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava