Concert pascal
MOPAN Suceava

Dornică de reabilitare după meciul slab făcut în compania Stelei, CSU Suceava a ”atacat” cu curaj meciul cu o echipă mai bună, Pandurii Târgu Jiu. Deși a evoluat cu mult curaj, echipa suceveană a greșit mai mult decât a putut ”duce” și a pierdut cu 25-26.
Handbaliștii suceveni au început bine partida cu gorjenii și echilibrul s-a păstrat mult timp, dar la pauză Pandurii Târgu Jiu a condus cu 16-12. Tinerii jucători suceveni au ratat din toate pozițiile, două lovituri de la 7 metri, iar apărarea a fost foarte modestă și scorul a fost cu totul diferit față de ce s-a întâmplat pe teren.
Repriza secundă a fost una ”incendiară”, elevii antrenorului Răzvan Bernicu depășindu-și condiția cu mult. Totuși, în pofida evoluției grozave din partea secundă, CSU Suceava a pierdut cu 25-26. Sandu Mihai, Bahan, Petrea sau Ciubotariu a marcat din poziții imposibile, dar au ratat de la 7 metri de trei ori! Mai mult chiar, la scorul de 24-23, portarul Tcaciuc a avut mingea în mână la 24-23, însă a aruncat greșit pentru contraatac. Nu a mai fucnționat nimic, ghinion și CSU Suceava a pierdut la un gol. Păcat de efortul enorm depus de jucătorii suceveni în repriza secundă, însă ratări de necrezut pentru handbaliștii pregătiți de Răzvan Bernicu.
CSU Suceava: Spiridon, V.Tcaciuc – Neniță (4), Petrea (3), I.Tcaciuc (1), Negrușeri, Dumitraș, Lețu, Roșu (3), Tîrzioru (1), Bahan (4), Ciubotariu (3), Eros, Panait (2)., Sandu Mihai (4).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava