Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal CSU Suceava a pierdut două din cele trei meciuri ale turneului de baraj de la Sebeş şi a ratat astfel menţinerea în primul eşalon valoric al handbalului masculin românesc în sezonul viitor în primul eşalon. După ce în primul meci au câştigat disputa cu HC Argeş cu 26-23, gruparea suceveană le-a pierdut pe următoarele două în faţa celor de la CS Caraş Severin cu 18-23 şi apoi în faţa grupării CSM Călăraşi cu 21-27.

În ultimul meci, decisiv pentru evitarea retrogradării, CSU Suceava a întâlnit experimentata formaţia CSM Călăraşi la care printer cei mai buni jucători au fost sucevenii Iulian Andrei, Adi Mitrea şi Răzvan Gavriloaia şi la care mai evoluează handbalişti cu vechi state de plată în Liga Naţională ca Alin Şania, Tucanu, Săulescu şi Vijbovsky.

Călărăşenii au condus încă din start, Mitrea fiind de neoprit pe partea stângă. A fost pe rând 1-5, 3-6 iar la pauză CSM Călăraşi conducea cu 15-9 gruparea CSU Suceava. Tinerii jucători suceveni nu au putut reveni în ultimele 30 de minute de joc şi au pierdut în final cu 21-27.

În urma acestui baraj CS Caraş-Severin şi CSM Călăraşi au câştigat un bilet pentru sezonul următor în prima ligă.
CS Universitatea Suceava mai areo şansă de a prinde Liga Naţională dacă echipa promovată direct din Seria Vest a eşalonului secund, CSM Oradea, nu se va înscrie în campionat.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Petrea (3), Bahan (7), Neniţă (3), Ciubotariu (1), Olariu, Mihai Sandu, Burlacu, Tîrzioru (1), Roşu (1), Eros (2), Dumitraş (3).

CSM Călăraşi: Iulian Andrei – Săulescu (2), Şania (9), Mitrea (6), Vijbovsky, Tucanu (6), Gavriloaia (4).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava