MOPAN Suceava

CSU Suceava a terminat la egalitate, scor 19-19, în compania celor de la CSM Focşani, într-un meci desfăşurat în sala “Dumitru Bernicu” şi care a contat pentru etapa a VII-a din cadrul Ligii Naţionale la handbal masculin.
Antrenorul Adi Chiruţ era îngrijorat înaintea partidei de numeroasele absenţe din centrul apărării, unde a fost nevoit să-l forţeze pe Gabi Burlacu, intrat pe teren nerefăcut, cu glezna dreaptă bandajată. Adevaratele probleme ale universitarilor au apărut însă pe faza ofensivă, în condiţiile în care gazdele au marcat un singur gol în primele 13 minute de joc, la finalul cărora tabela indica 1-4! Pe fondul paradelor ex-universitarului Emilian Marocico, oaspeţii şi-au majorat avantajul la patru goluri în minutul 17, cand Miroiu ducea scorul la 3-7 şi obliga banca tehnică suceveană să ceară time-out. La reluarea jocului, nou-intratul Bobeică a reuşit trei parade, iar pe semicercul advers, Baican a restabilit egalitatea la 7-7. Finalul primei reprize a aparţinut însă focşănenilor, care au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, scor 8-11.
Repriza secundă a fost dominată de gazde care au forţat egalarea. Ciubotariu a anulat handicapul echipei sale în minutul 41, la scorul de 13-13, dar pe fondul unui gol furat practic gazdelor, gruparea vrânceană a refăcut ecartul de la pauză în doar trei minute. Olariu a mai egalat o data situaţia de pe tabela la 16-16, iar cu sprijinul publicului şi a intervenţiilor bune ale portarului Duman, universitarii au preluat conducerea în minutul 58, când acelaşi Ciubotariu, cel mai bun marcator al sucevenilor, a punctat pentru scorul de 19-18.  Oaspeţii au egalat însă prin Rotaru, iar de pe banca Adi Chiruţ a cerut time-out pentru a pregăti un atac la limita pasivului. La reluarea jocului, brigada Stark / Ştefan a fluierat forţare la Petrea, dar gazdele au scăpat fără gol la ultima faza, când Ţuţu a tras peste poartă. CSU Suceava – CSM Focşani s-a terminat 19-19, iar cele două formaţii au luat câte un punct, punct pe care după toate probabilităţile îl vor lua cu ele în play-out.
CSU Suceava: C. Tcaciuc, Bobeică, Duman – Ciubotariu (7 goluri), Tîrzioru (3), Baican (2), Petrea (2), Burlacu (2), Olariu (2), Sipka (1), Cotinghiu, Costea, Sandu, Alexa, Potera şi Tofănel. Antrenori: Adrian Chirut şi Iulian Andrei.

Rezultatele etapei a VII-a:
HC Dobrogea Sud – Potaissa Turda        29-27
Politehnica Timişoara – Politehnica Iaşi    37-20
Minaur Baia Mare – Steaua Bucureşti    19-21
CSU Suceava – CSM Focşani    19-19
HC Vaslui – HC Odorhei    19-31
CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti    33-20
Din etapa a VII-a a mai rămas de jucat meciul Dunărea Călăraşi – CSM Făgăraş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava