• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSU Suceava a retrogradat din Liga Națională de handbal masculin după ce a fost învinsă de CSM Făgăraș în penultima etapă din play-out. După un campionat extrem de complicat, formația suceveană a dat impresia că nu va avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării. Din păcate, în play-out echipa pregătită de Adrian Chiruț a pierdut acasă neașteptat cu CSM Bacău și apoi cu Minaur Baia Mare și în această ultimă rundă la Făgăraș. În urma acestor rezultate slabe, CSU Suceava a căzut în Divizia A direct, indiferent de rezultatul ultimei etape de acasă cu CSM Buzău.

Nu este sfârșitul handbalului sucevean pentru că el a mai fost în această situație, însă pentru o parte din ”veteranii” suceveni a venit vremea să-și pună tenișii în vitrină. Trebuie să le mulțumim pentru ce au făcut pentru handbalul sucevean și să creăm un nou proiect cu tinerii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava