Concert pascal
MOPAN Suceava

Suporterii adevărați ai echipei de handbal masculin CSU Suceava au venit și la meciul din etapa a II-a a sezonului 2013-2014 al Ligii Naționale când elevii antrenorului Răzvan Bernicu au întâlnit HC Odorhei. Încurajați puternic de cei prezenți în tribune, sucevenii au evoluat peste așteptări în prima repriză când i-au dominat pe harghiteni. Din păcate, în repriza secundă nu au mai rezistat și au cedat în final cu 24-32 (14-12).

Mult mai ”nepopulată” decât în sezonul precedent, sala LPS a primit totuși cu multă căldură tânăra garnitură a echipei CSU Suceava. Mai mult chiar, suporterii adevărați ai handbalului sucevean au și semnat o petiție de sprijin a celei mai performante echipe din istoria sportului sucevean.

Ca și cum i-ar fi simțit pe cei din tribune aproape de ei, handbaliștii suceveni au jucat senzațional primele 30 de minute ale disputei cu mult mai valoroasa echipă HC Odorhei. După ce oaspeții au condus cu 3-0, sucevenii au revenit și, profitând și de forma bună a portarului Spiridon și de faptul că harghitenii i-au luat la ”preț de matineu”, au preluat conducerea ostilitățior.

Mai întâi au egalat la 8 în minutul 17, pentru ca apoi, în uralele publicului sucevean, să conducă în minutul 25 cu 14-10. A fost 14-12 la pauză și mari speranțe pentru cei care iubesc echipa de handbal a Sucevei.

Din păcate, plămânii nu i-au mai ținut pe suceveni în repriza a doua, oaspeții cu încă doi ”stranieri” de valoare față de cei de anul trecut, s-au trezit și scorul final al disputei CSU Suceava – HC Odorhei a fost 24-32. Trebuie totuși să menționăm faptul că și arbitrii partidei au schimbat” registrul” după pauză, avantajând o formație care nu avea nevoie de niciun sprijin împotriva unei echipe de tineret.

Lipsa unei bănci de rezerve cât decât echilibrate, precum și tinerețea jucătorilor a  dus la diferența de 8 goluri din final. Totuși, dăruirea și avântul tinerilor handbaliști suceveni este de bun augur, mai ales că sezonul competițional 2013-2014 este unul extrem de lung și multe se pot schimba. Sincer, nimeni nu ar fi mizat pe surpriză în jocurile cu echipele ȘtiințaBacăuși HC Odorhei, partidele cu formațiile de același calibru, dacă se poate spune ceva de acest gen, fiind mult mai importante.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii, V. Tcaciuc – Târzioru (7 goluri), Dumitraș (5 goluri), M. Sandu (3 goluri), Roșu (3 goluri), Burlacu (2 goluri), Petrea (1), I. Tcaciuc (1), Olariu (1), Oros (1), Aldica, Rugaci, Matei și Gramatic. Antrenor: Răzvan Bernicu.

HC Odorhei: Szabo, Orban – Tálas (6 goluri), Majnov (5 goluri), Irimescu (4 goluri), Feuchtmann (4 goluri), Mihalcea (4 goluri), Kuzmanoszki (3 goluri), Onyejekwe (3 goluri), Ferenczi (1), Blecic (1), Komporály (1), Szasz si Vlad. Antrenor: Vlad Caba.

Rezultate înregistrate în etapa a II-a a Ligii Naționale:

Pandurii Tg.Jiu – CS Caraș Severin    26-21

Steaua –Potaissa Turda           26-32

CSU Suceava – Hc Odorhei    24-32

CSM București – ȘtiințaBacău            22-31

HCM Constanța – HCM BaiaMare     35-23

Dinamo – Poli Timișoara s-a disputat duminică seara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava