Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a IX-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava a primit la finele săptămânii trecute în sala LPS vizita echipei situate pe locul secund în clasament, HC Buzău. Sucevenii au surclasat gruparea buzoiană după un meci bun și un scor perfect simetric în ambele reprize, ambele încheiate cu scorul de 23-14.

După patru săptămâni de pauză, CSU Suceava a început în forță acest meci și după 9 minute conducea deja la o diferență de șase goluri, scor 7–1. Cu o apărare bună și cu un portar Cristian Tcaciuc în mare formă, studenții și-au mărit constant avantajul pe tabela de marcaj, în minutul 19 minute aceasta arătând scorul de 16-6. La pauză, elevii antrenorului Răzvan Bernicu a fost 23-14 la capătul unei reprize dominate clar.

Deși au folosit în partea a doua mai mult jucătorii ce au evoluat mai puțin, sucevenii au continuat jocul foarte bun, astfel că-n primele zece minute din repriza secundă au marcat alte 10 goluri, față de numai trei de partea oaspeților, scor 33–17. La capătul celor 60 de minute de joc scorul a fost 46-28, în repriza secundă ambele formații marcând același număr de goluri ca în prima. A fost un meci în care apărările au contat prea puțin, iar sucevenii se pare că au găsit în sfârșit un inter dreapta, Leonard Acatrinei.

„Mă bucur că băieții s-au mobilizat și au făcut un meci bun. A fost și o evoluție reușită a lui Leonard Acatrinei, el demosntrând că s-a integrat bine în echipa noastră chiar de la primul său joc oficial. Sper ca în cel mai scurt timp să revină și ceilalți jucători accidentați, pentru că e nevoie de toată lumea pe acest final de tur, pentru că vrem să ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat după meci, antrenorul Răzvan Bernicu.

În partida cu Buzău, în echipa suceveană a debutat interul stânga CSU Suceava: Cr.Taciuc – L.Acatrinei (9), Florin Baican (7), Velea (6), Gabriel Burlacu (4), Costea (4), Aldica (4), Cristian Bursuc (3), Petrea (3), Vele (2), Alexa (2), Oprea (1).
În etapa următoare, CSU Suceava va evolua duminica viitoare pe terenul echipei CSM II București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava