• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jucătorii echipei de handbal seniori a Universităţii Suceava au revenit la antrenamente după o vacanţă de două săptămâni și ceva. La reunirea lotului au fost prezenţi și doi jucători noi, cu care oficialii echipei au ajuns la o înţelegere în această perioadă. Este vorba de Dorin Dragnea, un handbalist experimentat în vârstă de 31 de ani ce a jucat pentru mai multe echipe din ţară, inclusiv Steaua și Dinamo București, și evoluează pe postul de centru, dar este polivalent și poate fi folosit atât pe inter, cât și pe extremă. A doua achiziţie a sucevenilor este sârbul Djordje Golubovic, în vârstă de 27 de ani, ce joacă pe postul de inter dreapta și a evoluat în ultimul sezon la HC Odorhei. De la reunire a lipsit motivat sârbul Lakovic, jucător ce a fost reţinut acasă de un eveniment fericit în familie și care se va alătura de luni lotului sucevean. La acest prim antrenament au ajuns și jucătorii ce aveau probleme medicale, Petrea și Olariu fiind singurii care mai au nevoie de recuperare și încă nu pot să se antreneze normal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava