Primul meci al echipei CSU Suceava în play-out-ul Ligii Naționale de handbal masculin, ediția 2018-2019, a fost un dezastru naval, elevii antrenorului Adrian Chiruț pierzând disputa cu CSM Bacău, o nou promovată. Debutul, ”ghebos”, a creat o atmosferă riscantă în lotul echipei care dorește, în principiu, menținerea în primul eșalonn valoric.

”Am început cu stângul, cum se spune, cu un eșec neașteptat. Nu s-a schimbat nimic în principiu și avem de luptat până în final. Ne așteaptă poate cea mai gra partidă, cu cea mai bună echipă, Minaur Baia Mare, dar noi suntem pregătiți să ne luptăm cu toată lumea.

Lucrurile s-au schimbat în Regulamentul FRH, nu e rău, dar pentru noi este o situație deosebită, la fel ca pentru orice adversar, care avea un avantaj. În mod cert, prețul localnicilor a crescut, al noștrilor care știu care e lupta, exponențial.

Deci, nu-i ideea mea ca de la capăt, dar urmează, indiferent de ce se întâmplă, la acest final de campionat, ceva pentru cea mai performantă echipă din Suceava” a declarat antrenorul Adria Chiruț.
Din echipa Sucevei de handbal masculin va lipsi Petrea, accidentat, în timp ce Olariu va fi incert.
”O victorie cu Bacău, ne-ar fi creat un moral foarte bun. NU s-a întâmplat așa! Ne vom bate în continuare pentru menținerea în primul eșalon valoric indiferent ce adversar vom avea. Nu mai contează, din acest moment, în principiu șI cred că jucătorii noștri știu acest lucru.

La Baia Mare pornim cu șansa a doua, dar surprise se pot produce intempestiv. Ne vom apăra șansa până la capăt” a conchis antrenorul second al CSU Suceava, Iulian Andrei.

Clasament play-out

1. Minaur Baia Mare    1    1    0    0    32-20    8
2. CSM Făgăraş    1    1    0    0    22-17    6
3. CSM Bacău    1    1    0    0    23-17     4
4. CSU Suceava    1    0    0    1    17-23        4
5. HC Buzău    1    0    0    1    17-22     2
6. ”U” Cluj    1    0    0    1    20-32    0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava