La mai puţin de trei zile distanţă, de la meciul câştigat acasă cu CSM Făgăraş, CSU Suceava are un nou meci pe care este obligată să-l câştige, cel de la Satu Mare, programat sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 11.00, în cadrul ultimei etapei din turul play-out-ului pentru rămânerea în Liga Naţională la handbal masculin.
Formaţia suceveanpă este favorită pe malul Someşului, în condiţiile în care echipa gazdă este ca şi retrogradată în Divizia A.
“Mă bucur că băieţii au înţeles importanţa acestor meciuri din play-out. Am câştigat trei puncte importante cu Făgăraşul, dar trebuie să uităm repede acest meci pentru că ne aşteaptă un joc la fel de important la Satu Mare, de unde trebuie să venim cu trei puncte”, a declarat antrenorul Adi Chiruţ.
Meciul dintre CSM Satu Mare si CSU Suceava va fi arbitrat de brigada bucureşteanş Şerbu/Vasilescu. Echipa suceveana s-a impus în ambele meciuri directe din sezonul regulat cu echipa sătmăreană: cu 37-21, în sala LPS, si cu 27-23, la Satu Mare.
În celălalt meci programat în ultima etapă din turul play-out-ului Ligii Naţionale, CSM Făgăraş va primi vizita celor de la CSM Focşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava