Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată în perioada de pregătire pre-competițională, echipa de handbal a Universității Suceava continuă în această săptămână meciurile test. Pe parcursul acestei săptămâni, echipa pregătită de antrenorul Adrian Chiruț va fi la Odorhei, acolo unde are programate două partide de pregătire cu echipa locală ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, ce va evolua în sezonul ce urmează în seria a III-a din Divizia A. Ca și-n meciurile anterioare, tehnicianul sucevean va folosi tot lotul de jucători în teren, în încercarea de a omogeniza cât mai bine lotul și de a familiariza handbaliștii cu stilul de joc impus la Suceava.

„Avem un lot cu foarte mulți jucători noi și-n aceste meciuri ne dorim să se integreze cât mai bine în echipă, astfel încât să ajungem la o omogenizare cât mai bună. Sportivii noștri muncesc bine la antrenamente, răspund bine la cerințe, dar mai e de lucru, mai ales că vin din părți diferite, unde au fost obișnuiți cu diferite stiluri de joc. Vom rula din nou tot lotul și vrem să formăm un nucleu de bază de 8-10 jucători pe care să ne bazăm, și-n jurul căruia să ne formăm echipa pentru sezonul ce urmează”, a explicat antrenorul Adrian Chiruț. Tehnicianul sucevenilor a mai adăugat că după aceste două partide de la Odorhei, își mai dorește un meci cu o echipă din Liga Națională, în perioada 5 – 15 septembrie, atunci când în primul eșalon este pauză.
CSU Suceava va începe campionatul pe 22 septembrie, în deplasare la CS Magnum Botoșani, echipă la care evoluează mai mulți handbaliști suceveni sau care au evoluat pentru Universitatea Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava