Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava s-a prezentat la întâlnirea cu cea mai valoroasă formație din turneul play-out, Minaur Baia Mare, cu un moral scăzut după înfrângerile clare din partidele de la Buzău și Bacău. După întreaga ”telenovelă” din jocul de la Buzău și ținând cont de faptul cu nouă jucători suceveni se află la final de contract, a fost destul de greu pentru conducerea tehnică să facă o ”infuzie” de încredere în jucători.

Dacă în meciul tur din Maramureș tonusul sucevenilor era la cote maxime, în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava, el a fost subțirel. Formația suceveană a arătat mișcări bătrânești în apărare și din nou, greșeli și ratări copilărești în ofensivă. La toate acestea s-au adăugat lipsa de inspirație a celor trei conducători de joc suceveni, Petrea, Dragnea și Sandu Mihai și ceva ghinion.

Cum a arătat partida dintre CSU Suceava și Minaur Baia Mare, gazdele ar fi jucat o săptămână și nu ar fi putut învinge echipa maramureșeană. Cu portarul Țenghea în formă maximă și cu interii Csepreghi și Brajovic la cote bune, gruparea Minaur Baia Mare a arătat soliditate și valoare.

Deși a avut și moment bune de joc, echipa CSU Suceava s-a prezentat nesigură, timorată, iar ”veteranii” formației nu au avut puterea de a deveni lideri și de a-i conduce pe cei mai tineri către victorie. Această înfrângere a complicat foarte mult viața grupării pregătite de Adrian Chiruț și șansele pentru evitarea retrogradării directe au scăzut considerabil. Deocamdată nu este momentul analizei cauzelor care au dus la această situație pentru că mai sunt trei etape de jucat, dar la final va trebui făcută o ”radiografie” a ultimelor trei sezoane.

”Nu am reușit să ne revenim din punct de vedere psihic și am făcut din nou erori impardonabile. Și echipa oaspete cred că a făcut cel mai bun joc al ei din play-out și a aliniat cea mai bună formulă într-un meci în deplasare.

Am câștigat în trecut și am făcut partide grozave în acest sezon competițional cu aceeași jucători, dar în meciul de azi nu ne-am descurcat. Mai sunt trei etape de jucat și vom încerca să ne luptăm până la final chiar și pentru o fărâmitură de speranță pentru a rămâne în primul eșalon valoric” a spus antrenorul Adrian Chiruț.

CSU Suceava – Minaur Baia Mare 24-29 (11-14) Arbitri: Claudiu Gorina / Florin Melencu

CSU Suceava: Andrei, Erhan – Burlacu 5, Tîrzioru 4, Ciubotariu 4, Lakovic 3, Petrea 2, Costea 2, Baican 2, Olariu 1, Sandu 1, Adomnicăi, Dragnea, Ionescu, Șoldănescu. Antrenor: Adrian Chiruț.

Minaur Baia Mare: Țenghea, Apostu, Markelau – Brajovic 6, Csepreghi 5, Cristescu 5, Botea 4, Vujadinovic 4, Haiduc 2, Nagy 1, Popescu 1, Marta 1, Pop. Antrenor: Raul Fotonea.

Clasament play-out
1. CSM Bacău    6    5    0    1    162-136    16
2. Minaur Baia Mare    7    4    1    2    198-170    18
3. HC Buzău    6    4    0    2    153-139    14
4. CSM Făgăraș    6    3    0    3    146-141    12
5. CSU Suceava    7    2    1    4    170-193    11
6. Universitatea Cluj    6    0    0    6    128-178    0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava