MOPAN Suceava

Înfrângerile din partidele cu CSM Satu Mare şi CSM Focşani au pus presiune în rândurile echipei CSU Suceava. Oricare din aceste jocuri dacă s-ar fi terminat cu victoria suceveană, ar fi fost grozav. Lucrurile nu au fost cum au anticipat gazdele şi acum, partida de sâmbătă, de la ora 18:00, cu Steaua Bucureşti este capitală. Meciul va avea loc la Suceava, în sala Liceului cu Program Sportiv.
Handbaliştii suceveni ne-au obişnuit de-a lungul anilor cu emoţiile, dar de data asta au exagerat.
„Ne-am complicat existenţa după înfrângerile de la Satu Mare şi Focşani. Este momentul să ne revenim, pentru că am ratat excesiv în meciurile anterioare.
Suntem într-un blocaj psihic şi trebuie să ne revenim.  Nu mai putem face niciun pas greşit până la finele acestui sezon competiţional. Nu depindem de alţii, la noi este cheia” a declarat antrenorul Adi Chiruţ.
De aceeiaşi părere a fost şi veteranul Bogdan Şoldonescu care a ţinut să puncteze faptul că publicul iubitor de handbal din Suceava este esenţial.
„ Avem şansa noastră pe care trebuie să o valorificăm. Ne trebuie claritate, maturitate şi un picuţ de baftă. Cu ajutorul suporterilor noştri, pe care-i ştim aproape, sper să câştigăm” a declarat pivotul echipei CSU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava