MOPAN Suceava

În etapa a IV-a a turneului play-out al Ligii Naționale de handbal masculin CSU Suceava va avea parte de un meci extrem de important cu gruparea CSM Făgăraș. Partida va avea loc joi, de la ora 18.00, în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava. Pentru gazde victoria este obligatorie pentru a-și putea consolida moralul în lupta pentru atingerea obiectivului, menținerea în primul eșalon valoric al handbalului românesc.
Este de văzut care dintre aceste două formații a gestionat mai bine operațiunea MOV (miel, ouă, vin) și are un tonus mai bun. Oaspeții au un moral bun după succesul din duelul cu Minaur Baia Mare, dar și elevii antrenorului Adrian Chiruț sunt la plus după succesul cu U Cluj și remiza din Maramureș. Tehnicianul formației gazdă a reușit în partida cu ”lanterna roșie” să și menajeze o parte din jucătorii de bază și mizează pe suportul publicului sucevean.
”Avem nevoie de suținerea publicului nostru deosebit, pentru că întotdeauna el ne-a împins practic de la spate. Sper să continuăm pe aceeași linie și sunt convins că jucătorii noștri se vor lupta pentru victorie. Avem lotul complet și suntem hotărâți să câștigăm acest meci deosebit de important” a declarat antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruț.
Pentru CSU Suceava după disputa cu CSM Făgăraș vor urma două partide consecutive în deplasare, la Buzău și Bacău, pentru ca apoi la Suceava să poposească Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava