Concert pascal
MOPAN Suceava

Primele trei etape din actualul sezon competițional, după tragerea la sorți, au fost trecute, în principiu, la capitolul ”chestii grele” pentru echipa de handbal masculin CSU Suceava. După duelul pierdut la limită cu una dintre cele mai bogate formații ale României, CSM București, sucevenii au fost învinși clar și la scor la Potaissa Turda, câștigătoarea Challenge Cup. Marți, pe lista completă a ”trioulului” din debut se adaugă Dinamo București, nimeni alta decât campioana României. Partida dintre CSU Suceava și Dinamo va avea loc de la ora 18.00 în sala ”Dumitru Bernicu”
”Jocul cu gruparea dinamovistă a fost complicat de fiecare dată și, deși am pierdut, vrem cu această ocazie să le oferim spectatorilor noștri un meci de spectacol în care să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri. Bucureștenii sunt în mod cert favoriți pentru că au un lot superior anului trecut, însă noi ne vom bate pentru fiecare minge deoarece le suntem datori iubitorilor de handbal sucevean după înfrângerea de la Turda” a declarat căpitanul echipei CSU Suceava, Florin Ciubotariu.
Și în ultimii ani CSU Suceava a avut parte de o tragere la sorți complicată, dar a izbutit să se descurce cu puncte din primele trei runde, puncte care au oferit moral în perspectiva disputelor următoare. De această dată, în debut de campionat au fost două eșecuri, unul la limită, unul de necrezut și urmează meciul cu Dinamo București, campioana României, care a pierdut acasă în ultima rundă cu Poli Timișoara.
”După victoria din deplasare cu HC Dobrogea Sud Constanța din prima etapă și succesul din Liga Campionilor cu Eleverum Din Norvegia, Dinamo a arătat că are potențial nebănuit. Poli Timișoara i-a adus cu picioarele pe pământ și cu siguranță cu vor veni la Suceava să recupereze.
Aș vrea să văd la jucătorii noștri determinare și ambiție, lucru care le-a lipsit la Turda. Pentru mine și pentru noi, este important să lupți până la final pentru că așa îți verifici potențialul cu adversari de calibru și pentru că în handbal este posibil orice.
Nu ne facem mari iluzii legate de jocul cu Dinamo București, dar aș vrea să văd determinare, spirit de luptă și dorință de victorie, lucruri care sunt grozave în perspectiva partidelor ce vor urma.
Nu avem indisponibilități în lot și sper să facem un joc bun în compania campioanei României” a conchis antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.
Din păcate, nici la acest joc gruparea suceveană nu va putea conta pe serviciile sârbului Lazovic, căruia încă nu i-au venit actele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava