În cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va întâlni gruparea Minaur Baia Mare, din nou lider ca şi la primul duel. Partida, în sine, nu are importanţă în perspectiva turneului play-out, dar reprezintă un bun mod de verificare a potenţialului grupării sucevene înainte de jocul cu Potaissa Turda. Partida Minaur Baia Mare – CSU Suceava va avea loc sâmbătă de la ora 17.00.
„Meciul de la Baia Mare este unul foarte dificil pentru că întâlnim o echipă foarte experimentată. Vrem să facem un joc bun şi să ne montăm pentru disputa din etapa viitoare cu Potaissa Turda. Noi ne vom apăra şansa şi vom evolua la fiecare partidă la cote maxime”, au declarat sârbii Trifovic şi Danilovic.
„Disputa cu Minaur Baia Mare este una complicată, una în care trebuie să eliminăm greşelile din jocul cu Dunărea Călăraşi pentru a putea să fim la nivelul adversarilor noştri. Pentru noi este important să nu avem jucători accidentaţi după acest meci pentru că cel ce va urma, cu Potaissa Turda, este unul extrem de important” a fost de părere antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
Minaur Baia Mare – CSU Suceava
Potaissa Turda – CSM Bucureşti
Dunărea Călăraşi – Dinamo Bucureşti
HC Odorhei – Poli Timişoara
HC Vaslui – Ştiinţa Bacău
Pandurii Tg.Jiu – HCM Constanţa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava