MOPAN Suceava

Etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CSU Suceava un meci extrem de important pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au şansa de a scăpa de ultimul loc al clasamentului în cazul unei victorii.
Partida, care va avea loc sâmbătă, 15 martie, de la ora 12:30, se anunţă a fi una extrem de disputată, gazdele fiind în creştere de formă sub bagheta tehnicianului Bozo Rudic, dovadă fiind evoluţia foarte bună din Cupa României. Nici sucevenii nu vor să se lase mai prejos şi vor să facă un joc bun.
„Va fi foarte greu pentru că bucureştenii s-au „întărit” faţă de partida tur. Noi vom încerca să ne facem jocul nostru şi să eliminăm momentele de „precipitare”. Sunt convins că în cazul în care vom evolua în viteză şi ne vom apăra aşa cum am făcut-o în partea secundă cu Pandurii Târgu Jiu, avem şansa noastră. Oricum, noi ne vom lupta până la final pentru a ne menţine în Liga Naţională” a declarat antrenorul formaţiei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Din runda a XX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin s-au jucat meciurile HCM Constanţa – Steaua 39-30 şi HCM Odorhei – Poli Timişoara 30-25. Au mai rămas de jucat partidele:
CSM Bucureşti – CSU Suceava
Ştiinţa Bacău – CS Caraş Severin
Pandurii Tg.Jiu – Potaissa Turda
HCM Baia Mare – Dinamo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava