MOPAN Suceava

În cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va înfrunta mâine de la ora 17.00 în sala LPS cea mai în formă echipă a momentului în primul eşalon valoric al handbalului românesc, HCM Minaur Baia Mare, liderul la zi. Dacă maramureşenii au avut un parcurs grozav în debutul acestui sezon competiţional, gazdele încă sunt în căutarea primului punct în această stagiune.
„Cei doi jucători din Serbia şi cel din Bosnia au primit vizele aferente şederii în România şi sperăm să-i avem la meciul cu Minaur Baia Mare. Mai urmează câteva formalităţi care credem că vor fi rapide.
Răspunsul la contestaţia noastră legată de meciul cu Dinamo pierdut la „masa verde” nu a fost unul favorabil şi încercăm să salvăm punctul de penalizare, dacă este posibil” a declarat directorul CSU Suceava, Sorin Raţă.
Bonus la buna organizare a competiţiei se pare că va fi o „paradă” a ambulanţelor, care va avea în coloană un echipaj cu cai şi ţignal sau clopoţei, o Dacie cu claxon de cauciuc şi o maşină cu toate utilităţile şi două asistente prezente pentru „orice eventualitate”.
„Vom întâlni sâmbătă o formaţie în cea mai bună perioadă a ei, o echipă mult schimbată faţă de campionatul trecut. Totdeauna am avut meciuri grele cu cei de la Minaur Baia Mare şi cu siguranţă că aceasta nu va face excepţie.
Fără nicio îndoială că jucătorii extracomunitari sunt importanţi, fiecare dintre ei având rolul lor bine determinat şi potenţial deosebit. Vrem să facem un joc bun cu liderul campionatului şi să aducem publicul la sală. Aşa cum am spus din start, ne vom apăra şansa de fiecare dată până la capăt când vom intra pe teren” a declarat antrenorul secund al CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
La unison cu antrenorul lor au fost şi portarul Vasile Tcaciuc, unul dintre jucătorii de bază din acest început de campionat şi Alin Petre, „jolly-joker-ul” grupării sucevene, un sportiv cu o capacitate de efort deosebită care poate evolua pe orice post.

CSU Suceava la ora întâlnirii cu liderul HCM Minaur Baia Mare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava