MOPAN Suceava

În primul meci din 2015 în sala LPS, CSU Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, formaţia Dunărea Călăraşi într-o dispută contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Iubitorii handbalului sucevean vor avea din nou ocazia să vadă o confruntare între Iulian Andrei, Răzvan Gavriloaia şi Adi Mitrea şi foştii lor echipieri pregătiţi de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu.
Pentru formaţia gazdă, partida cu Dunărea Călăraşi este prima dintr-o serie de patru meciuri „tari”. După jocul cu călărăşenii, CSU Suceava se va deplasa la Baia Mare, pentru ca apoi să aibă două dueluri pe „viaţă şi pe moarte” cu Potaissa Turda, acasă şi HC Vaslui în deplasare.
„Ne aşteaptă un meci dificil în compania unei echipe deosebit de experimentate. Este un meci important pentru noi pentru că este primul din acest an în faţa propriilor suporteri. Sper să facem un joc bun şi să nu avem parte de accidentări.
Partida cu Dunărea Călăraşi este prima dintr-o serie de patru foarte complicate. După jocul de la Minaur Baia Mare ne vom „duela” Potaissa Turda şi apoi vom avea un nou meci de „foc” la HC Vaslui.
Pentru noi, ultimele două sunt esenţiale pentru că ne vom lupta cu contracandidate la turneul play-out” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
CSU Suceava – Dunărea Călăraşi
CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare
Ştiinţa Bacău – Potaissa Turda
Poli Timişoara – HC Vaslui
Steaua – Pandurii Tg.Jiu
HCM Constanţa – HC Odorhei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava