Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va juca joi, de la ora 16.30, pe terenul formaţiei LPS Piatra Neamţ în primul meci oficial al anului în seria A a Diviziei A de handbal masculin. După o perioadă de pregătire destul de scurtă, „presărată” cu doar două partide amicale de calibru, formaţia suceveană „atacă” returul cu gândul la locul secund al clasamentului, loc ce-i permite accesul la barajul de promovare în Liga Naţională.
Primele două etape sunt mai uşoare şi pot fi considerate de acomodare pentru elevii antrenorului Răzvan Bernicu, însă următoarele două din această a doua parte a campionatului sunt foarte importante. Dacă disputa din deplasare cu HC Dobrogea Sud Constanţa nu „se pune”, jocul din runda a IV-a cu CSSM Bacău este esenţial pentru ocuparea locului doi în clasamentul seriei A. CSU Suceava a remizat în tur pe terenul formaţiei băcăuane.
„Aşteptăm cu încredere acest prim joc de campionat şi dorim să verificăm potenţialul tuturor jucătorilor noştri după perioada de pauză de iarnă. Incerţi pentru jocul de la Piatra Neamţ sunt Petrea, Olariu şi Costea, ceilalţi fiind pregătiţi de luptă.
Avem trei meciuri de acomodare înaintea disputei decisive, în opinia mea, pentru locul secund în clasament cu CSSM Bacău şi ne dorim să atingem forma maximă la cest joc” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Prima rundă a returului seriei A a Diviziei A de handbal masculin programează meciurile:
LPS Piatra Neamţ – CSU Suceava
HC Dobrogea Sud – Farul Constanţa
CSSM Bacău – CSM Bucureşti II
De la Alpinism la Turism Vicov – GSIP Moreni
Poli Iaşi – CSU Târgovişte
Cimentul Bicaz – HC Buzău

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava