Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal a Universităţii Suceava joacă azi de la ora 18.00 în sala LPS ultimul ei meci din actualul sezon competiţional în faţa propriilor suporteri, adversară urmând a-i fi Poli Timişoara. Cu un lot măcinat de accidentări, studenţii au avut evoluţii bune în ultimele etape, dar, din păcate, au pierdut cel puţin două meciuri în ultima fază sau în ultimul minut. În cazul unei victorii a studenţilor, aceştia mai au o şansă în cazul în care Pandurii Târgu Jiu câştigă maxim un punct din cele două partide rămase de disputat, cu Vaslui şi Timişoara.

„Venim după două meciuri destul de grele, pe care le-am pierdut la limită în ultimul minut. Şansele noastre de a rămâne în Liga Naţională au scăzut destul de mult şi din păcate suntem la mâna rezultatelor, dar pentru aceasta trebuie să câştigăm acest meci de acasă, cu Timişoara, şi în acelaşi timp să sperăm ca cei de la Târgu Jiu să scoată maxim un punct în cele două meciuri pe care le mai au de disputat. Miercuri vom avea din nou o misiune destul de dificilă, chiar dacă Timişoara şi-a asigurat deja rămânerea în Liga Naţională. Formează o echipă puternică, ce luptă pentru orice minge, dar noi sperăm să fim mai determinaţi şi să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Alin Petrea.

„Sperăm să facem un meci cât mai bun, mai ales că avem mare nevoie de cele trei puncte. Am pierdut în ultimele două etape la limită, deoarece n-am gestionat cum trebuie finalul de meci, dar eu sper să câştigăm şi să rămânem în prima ligă”, a explicat Aldica.
Antrenorul secund al studenţilor, Răzvan Bernicu, crede că echipa suceveană va avea o misiune dificilă, mai ales că lipsesc şase jucători de bază.

„Avem parte de un final de campionat care ne-a prins decimaţi de accidentări, iar în ultimele trei meciuri am evoluat practic fără 6 din jucătorii de bază. Chiar şi aşa, băieţii au compensat aceste absenţe prin dăruire şi concentrare făcând meciuri strânse, la limită. Dacă ne uităm în compania cui am pierdut şi ce jucători au adversarele noastre zic eu că ne-am achitat cât am putut de bine la ora respectivă, de sarcini. E frustrant că am pierdut la limită şi am fost la un pas să scoatem rezultate pozitive, la Timişoara, acasă cu Steaua, dar şi la Vaslui. Am ajuns din păcate la mâna rezultatelor, mai avem o singură şansă şi trebuie să ne agăţăm de ea şi să credem până la capăt, să ieşim cu capul sus de pe teren, mulţumiţi că am dat totul”, a declarat Răzvan Bernicu.

Tot în această penultimă etapă, Pandurii vor primi vizita celor de la Vaslui, iar Steaua va sta, urmând ca sâmbătă, în ultima rundă, Steaua să joace la Vaslui, iar Târgu Jiu la Timişoara.

Clasamentul turneului play-out
1. Poli Timişoara    14    9    1    4    403–365    28
2. HC Vaslui    14    9    1    4    386–374    28
3. Steaua Bucureşti    15    6    1    8    391–396    18
4. Pandurii Târgu Jiu    14    5    1    8    344–365    16
5. CSU Suceava    15    4    2    9    398–422    14

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava