Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci din play-out-ul Ligii Naţionale de handbal masculin, grupa X-XII, CSU Suceava va primi miercuri, de la ora 17.00, în sala LPS vizita echipei CSM Bucureşti. Partida este una de orgoliu pentru că gruparea suceveană nu mai are practic cum evita barajul pentru menţinerea în primul eşalon valoric al handbalului românesc.
În primele trei întâlniri din play-out elevii antrenorului Răzvan Bernicu au reuşit o victorie dramatică cu CS Caraş Severin la Suceava, pentru ca apoi să piardă la aceeaşi diferenţă de scor, 13 goluri, ambele dispute cu CSM Bucureşti şi apoi returul cu CS Caraş Severin.
În aceste condiţii, CSU Suceava va juca la barajul pentru menţinerea în Liga Naţională, după toate probabilităţile, din nou cu CS Caraş Severin, cu HC Argeş Piteşti şi CSM Călăraşi.
„Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm pentru a mai spăla din ruşinea ultimelor două înfrângeri. Nu a mers absolut nimic la Reşiţa şi trebuie ca jucătorii să se trezească înainte de barajul pentru menţinerea în Liga Naţională. Vor urma partide decisive şi trebuie să dea totul pe teren dacă mai vor să joace în primul eşalon valoric” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Cuplu de arbitri care va conduce partida dintre CSU Suceava şi CSM Bucureşti este Sas – Pintea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava