Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, de la ora 18.00 în sala LPS, formaţia CSU Suceava va susţine ultimul meci oficial al sezonului 2016-2017 al Ligii Naţionale de handbal masculin. Echipa suceveană va întâlni în cadrul ultimei runde din play-out gruparea CSM Satu Mare.
Deja scăpată de eventualele griji ale turneului de baraj pentru menţinere – promovare, formaţia suceveană va avea ca adversară o echipă care a retrogradat deja.
Partida aşadar nu are nicio miză fiind un bun prilej pentru CSU Suceava de despărţire cu bucurie de susţinătorii handbalului sucevean. După toate probabilităţile nici oaspeţii nu vor prezenta un lot extrem de competitiv pentru această întâlnire.
„Vrem să facem un meci frumos şi să le mulţumim suporterilor noştri pentru susţinerea constantă pe care ne-au acordată de fiecare dată. A fost un sezon destul de reuşit şi mă bucur că vom continua în primul eşalon valoric al handbalului românesc. Am fost foarte aproape de play-off şi sper ca în sezonul care va urma să avem un lot mai competitiv” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava