MOPAN Suceava

CSU Suceava a început bine disputa de pe terenul campioanei României, Dinamo București. Elevii anttrenorului Adrian Chiruț și-au păstrat cumpătul și luciditatea din păcate doar 5-6 minute, pentru ca apoi să urmeze o înșiruire de greșeli de pasare, erori provenite și din evoluția neinspirată a conducătorilor de joc care s-au succedat la CSU.
Dinamo a profitat și a marcat și cu un om în minus și a condus fără probleme la un moment dat. A fost doar 16-11 la pauză, doar datorită intervențiilor de excepție ale portarului George Șelaru.
În prima jumătate a reprizei secunde CSU Suceava a jucat peste așteptări marcând 11 goluri în comparație cu cele 6 ale gazdelor și egalând la 22.
Pe final diferența s-a făcut pe momentele de atac în care sucevenii, care au evoluat admirabil, au ales soluțiile nepotrivite în comparație cu gazdele. Totuși, CSU Suceava a demonstrat că poate juca la nivelul unei echipe de Liga Campionilor, dinamoviștilor ”curgându-le efectiv sânge din nas” pentru victorie. S-a terminat 29-28 și joc bun pentru suceveni, Semn bun și revenirea pe teren a lui Gabi Burlacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava