Concert pascal
MOPAN Suceava

Mare interes în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava înaintea meciului dintre echipa locală CSU și Poli Timișoara. Față în față s-au aflat două formații cu perspective diferite, bănățenii cu gândul la play-off, sucevenii cu mintea la menținerea în primul eșalon valoric.
Gazdele, deși s-au ambalat puțin în debut de meci, au arătat trac și le-au permis sârbilor de la Poli Timișoara să facă legea. Cum a pătruns puțin îndoiala în suflet, handbaliștii pregătiți de Adrian Chiruț s-au ”tăiat” pur și simplu, au ratat din toate pozițiile și au comis gafe peste gafe. La toate acestea s-a adăugat și forma slabă a portarului Erhan. Culmea primei reprize a fost momentul în care timișotenii au marcat deși evoluau cu doi jucători în minus. În aceste condiții, scorul la pauză a fost 20-11! în favoarea celor de la Poli Timișoara.
La fel ca și în disputa anterioară de la Constanța, CSU Suceava a mai ”dres busuiocul” în partea secundă în care a marcat de 14 ori, față de 13 reușite ale oaspeților. Așadar, tabela de marcaj a arătat la finalul partidei CSU Suceava – Poli Timișoara scorul de 25-33 și ”lațul” se strânge puțintel pentru suceveni deoarece au mai rămas de jucat cinci etape din care trei în deplasare, la Steaua, Făgăraș și Bacău, acasă rămânând de jucat cu U Cluj și CSM Focșani în ultima rundă.

CSU Suceava: Erhan, Duman – Tîrzioru 8, Burlacu 3, Ciubotariu 3, Costea 3, Dragnea 3, Oancea 2, Ionescu 1, Golubovic 1, Lakovic 1, Șoldănescu, Olariu, Sandu, Adomnicăi, Baican. Antrenor: Adrian Chiruț.
Poli Timișoara: Tcaciuc, Varo – Marjanovic 9, Dragas 6, Cîmpan 4, Milosevic 4, Orbovic 4, Fenici 2, Pribanic 2, Neamțu 1, Păiuș 1. Antrenor: Pero Milosevic.

Etapa a 21-a
Potaissa Turda – Steaua Bucureşti    27–34
CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti    24-23
CSM Bacău – Dunărea Călăraşi    27-31
Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare    25-27
CSU Suceava – Politehnica Timişoara    25-33
CSM Făgăraş – AHC Dobrogea Sud    24-30
CSM Focşani 2007 – CS HC Buzău        29-24

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava